Elke kamer zijn verhaal… Morgen naar huis!

Sinds Nora geboren is zijn we al veel verhuisd. Het is zoals ze zeggen op z’n Westvlaams een redelijke ‘tsjolienge’ geweest.

In St. Rembert in Torhout lagen we op kamer 217 (aka de Luxe kamer). Ik had hem al helemaal geïnstalleerd: alles uit de auto gehaald en klaar gezet, de frigo gevuld, … Maar door de perikelen moesten we verhuizen naar ’t AZ in Brugge. Hup! Alles terug opkramen, in de auto en op naar Brugge.

De eerste kamer die we in Brugge kregen was 714. Hier hebben we de meest bange dagen en nachten van ons leven gesleten. Toen wisten we nog niet juist wat er aan de hand was.

Toen kwam het positieve nieuws van dokter Plasschaert en zijn we verhuisd naar kamer 709. Tijdens die verhuis kwamen we een mevrouw tegen uit kamer 711 die Jeroen (mijn schoonbroer) had zien lopen in de gang en hem herkende van op haar werk bij Daikin. Deze mevrouw was voor de tweede keer opgenomen voor kanker. We wensen haar het allerbeste toe!

Vandaag zitten we in kamer 785. Een kamer op de afdeling ‘Materniteit’. Het is een overgangsdag. Nora ligt op de kamer en we doen alles zelf (eten geven, verschonen, troosten,…) Maar als er iets zou zijn dan kunnen we wel de hulp inroepen van de verpleegsters.

Morgen gaan we naar huis. Daar krijgt Nora een kamer in ons eigen warme nestje. Dan kunnen we niet meer rekenen op de hulp van de verpleegsters. Spannend… Maar leuk! Eindelijk thuis!

20110515-115833.jpg

Over Karl Demoen

Hallo, Ik ben de papa van Nora. Via deze blog zal ik jullie op de hoogte proberen te houden over onze dochter.
Dit bericht werd geplaatst in Nora's dagboek en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Elke kamer zijn verhaal… Morgen naar huis!

 1. proot katrien zegt:

  Chapeau hoe jullie met het hele gebeuren omgaan.Jullie kleine prinsesje is in een warm nest terechtgekomen,waar ze liefdevol zal verzorgd en geknuffeld worden.En ook al zullen er wel ééns dagen komen waarop het wat minder zal gaan, weet dan dat jullie er niet alleen voor staan.
  (Mijn kleutertjes in de klas zijn alvast razend enthousiast van de ‘Nora’ stickertjes , foto volgt)
  Katrien

 2. Eric De Keyzer-Hilda Bossy zegt:

  Welkom kleine Nora.
  Proficiat Nele en Karl
  Tof van jullie om alles te delen met familie en vrienden.
  Goede en kwade dagen lijk ze zeggen.
  Groetjes
  Tante Hilda en nonkel Eric

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s