Nora & de gipsjes -> Deel 3

Gisteren kreeg Nora terug nieuwe gipsjes. Het is ondertussen al haar derde paar. Dokter Plasschaert zei ons dat ze goeie vooruitgang maakt. Haar ene voetje staat al bijna in de goeie positie. In tegenstelling tot de vorige keer lijkt ze niet zoveel last te hebben van haar nieuwe paar plaastertjes. Ze heeft een goeie nacht achter de rug en lijkt minder pijn te hebben. Zoals je kan zien op de foto is de manipulatie ook minder groot dan de vorige keer. De knietjes zijn wat meer gestrekt en de beentjes staan wat meer uit elkaar. Volgende week vrijdag hebben we een afspraak om 16u voor de volgende gipsjes. Dokter Plasschaert merkte ook op dat Nora over een ferm paar neusvleugels beschikt. Hmmmm… van wie zou ze dat hebben šŸ˜‰

Over Karl Demoen

Hallo, Ik ben de papa van Nora. Via deze blog zal ik jullie op de hoogte proberen te houden over onze dochter.
Dit bericht werd geplaatst in Nora's dagboek, Nora's gipsjes en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Nora & de gipsjes -> Deel 3

 1. Ilse zegt:

  Je ziet telkens een grote vooruitgang! En dat op slechts een week tijd!
  Het is fantastisch om te horen dat jullie kleine schat ook minder pijn heeft!
  We blijven duimen!

  Groetjes

 2. mieja braem zegt:

  Een pluim voor het “plaasterwerk” van de gipsdokter. Er is inderdaad een serieuze vooruitgang, joepiejajee, dat kunnen we alleen maar toejuichen en we blijven duimen. Gelukkig ondervond Nora er dit keer minder hinder van, maar t’ is nu eenmaal een sterke meid. Veel moed voor jullie 3 en we blijven Nora op de – zij het een gipsen – voet volgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s