Nora meets Léontien

Eergisteren was het weer gipsjesdag. Om 16u30 moesten we in ’t AZ zijn… om 19u30 waren we terug thuis. In de wachtzaal kwamen we Léontien en haar mama Marieke tegen. Léontien werd geboren in februari en heeft ook Arthrogryposis. We kwamen in contact met haar via deze blog. In de wachtzaal konden we eens van gedachten wisselen. Léontien heeft nu afneembare gipsen die ze enkel ’s nachts moet dragen. Ze krijgt nu al een tijdje kine en gaat goed vooruit. You go girl!

Ondertussen was het tijd om Nora’s gipsjes te vervangen. Zoals gewoonlijk werden ze opengezaagd en verwijderd. En zoals gewoonlijk brulde Nora de hele gipskamer bij elkaar (Nora doesn’t like ‘de zaagmachine’). ‘Master of the Plaaster’ Freddy en ‘Specialist Franky P.’ zorgden vakkundig voor een vers paar plaasters (zie foto onderaan). Frank was wederom content. Hij keek naar haar voetjes en grijnsde: ‘Damn, weer een paar voeten die ik niet zal moeten opereren’… De humor van Dr. Plasschaert, je moet het een beetje gewoon zijn 😉

Binnen 2 weken moeten we terug. Dokter Plasschaert zal er echter niet zijn. Tegen dan is hij aan het genieten van zijn welverdiende vakantie. Dit wil zeggen dat Freddy er voor een keertje alleen voor staat. Maar we hebben er alle vertrouwen in dat hij Nora zal voorzien van een goed paar nieuwe witte beentjes.

Tot plaasters…

20110717-075846.jpg

Over Karl Demoen

Hallo, Ik ben de papa van Nora. Via deze blog zal ik jullie op de hoogte proberen te houden over onze dochter.
Dit bericht werd geplaatst in Nora's gipsjes en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s