Nora in la douc(h)e France

Wij gingen op reis en namen mee… Norabeer! Amper 12 weken jong en al op voyage. Zondag staken we de Alfa vol met babystuff (en ook nog twee valiezekes voor onszelf) en vertrokken we richting Saint-Porchaire. Een rit van ongeveer 760 km. We vertrokken in het holst van de nacht om voor de spits door Parijs te geraken. Dat betekende wel dat we Nora tijdens haar nachtrust moesten verplaatsen van de slaapkamer naar de auto. ‘Een delicaat affaire lik of da we zeggen’… Echt een werkske voor de papa ;-). Alles verliep van een leien dakje! Nora sliep mooi door en werd pas wakker voorbij Parijs. Perfecte timing kleintje!

Hiermee was de toon gezet voor de rest van de reis. Nora ging overal gezwind mee op uitstapjes. Ze at en sliep op regelmatige tijdstippen. Ze keek vrolijk rond in haar wandelwagen en gedroeg zich voorbeeldig op restaurant ’s avonds. Een geslaagde reis dus! Alleen een beetje jammer van het weer. Maar ook dat was geen probleem voor Nora. Zij vond het blijkbaar fascinerend om de druppels op de regenhoes van haar wandelwagen te bestuderen.

Het relaas in woord en beeld kan je bekijken via deze link:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150258400068800.331071.742903799&l=55dc2e6b20&type=1

20110729-052022.jpg

Over Karl Demoen

Hallo, Ik ben de papa van Nora. Via deze blog zal ik jullie op de hoogte proberen te houden over onze dochter.
Dit bericht werd geplaatst in Nora's dagboek. Bookmark de permalink .

3 reacties op Nora in la douc(h)e France

 1. Stefan Vannieuwenhuyse zegt:

  bangelijk toch als ze wat meewerken… wij zijn laatst met den oldtimer en tent een weekend weg geweest. Was een heuse onderneming, baby in tent laten slapen… Maar, raar maar waar, sliep hij ’s morgens langer als anders…

  zo te zien heeft Nora geen te kort aan goeie zorgen, het gaat haar goed!

  greetz
  stefan, caro en scout

 2. Hans & Francisca zegt:

  We hebben genoten van jullie mooie foto’s van Frankrijk.

  Groetjes uit Florida
  Hans, Francisca, Lies & Jonas

  • Karl Demoen zegt:

   Florida… ’t was daar verzekers beter weer 🙂
   Goed gesteld? Da zal wel é!

   Het zullen ook wel schone foto’s zijn.
   Ik zal ze wel nog zien op Lies haar Facebook.

   Gr,

   Karl, Nele & Nora

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s