Nora – new look

Verrassing van dokter P. gisteren: vaste gipsjes zijn uit de mode. Nora heeft nu afneembare gipsjes aan de beentjes en afneembare spalken aan de armpjes. Ik heb een spiksplinternieuwe dochter. Na een woelige nacht ligt ze te kraaien naar haar speelgoed. Oef, ze lijkt het al een beetje gewoon te zijn.
Deze namiddag haal ik het badje uit de kelder, en gaan we ons varkentje eens wassen. Die spalken af krijgen zal zeker lukken, hopelijk krijg ik ze er ook terug aan. Handy daddy zal wel assisteren. En een huilbuitje, of wie weet een brulmomentje later, heb ik sinds vier maand een frisgewassen meisje in huis.

20110924-123340.jpg

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

6 reacties op Nora – new look

 1. Sharon zegt:

  Goed zo! Die afneembare gipsjes maken het voor jullie en voor haar al wat makkelijker waarschijnlijk. Tis echt een super koddig meisje en ze wordt al groot zo te zien. Hou de moed erin. Vele groetjes,

  Sharon, Stijn en Joele

 2. Marieke Van Damme zegt:

  Hoi Nele en Karl,
  Wat super te lezen dat Nora nu ook afneembare gipsen heeft, echt een stap vooruit! Nu kan ze eindelijk genieten van badjes. En vollebak naar de turnles (zo noem ik de kiné) gaan. Lukt het een beetje tijdens de kiné? Ik las ook over jullie ontmoeting met Floortje. ’t Was voor mij ook weer eens een opsteker want met Leontien is het ook met ups en downs en dan doet het wel eens deugd een kind te zien die al zoveel verder staat.
  BTW mocht je een goeie techniek ontwikkelen om de spalken alleen aan te doen, laat het mij weten want ik kan na maanden oefenen nog altijd niet goed die spalken alleen aan doen, de papa mag hier nooit ver uit de buurt zijn 🙂
  Vele groetjes en goeie moed,
  Marieke

 3. Katrien Casteleyn zegt:

  Joepie-Jei! Alweer een stapje verder voor die kleine Nora (en de mama en papa)! ’t Ziet er een koddig meidje uit!! Hopelijk heeft ze niet te veel gehuild bij het aanbrengen van de spalken en voelt dit misschien wat comfortabeler aan dan de gipsjes (?) … Groetjes vanuit Roeselare!

 4. Tante hildegard zegt:

  Zal dat eens komen checken , moet heerlijk zijn Nora en haar badje, plets plets , ze moet toch lekker ruiken hè, om weldra haar neefje(denk ik) / nichtje, te begroeten .

 5. carine bulcke zegt:

  mouwtjes oprollen dus nu en mama ook
  maar spetter,spieter, spater,lekker in ’t water moet een belevenis zijn 🙂
  laat de mannen maar putjes delven,vooruit met die chauffage !

 6. An zegt:

  Hopelijk – ondanks de huilbui- toch ook kunnen genieten van het badje geven… een moment om te koesteren!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s