De Plaag van de Duivelse Maag

Inderdaad liefste bloglezertjes, ook wij vierden Halloween… En voor velen werd het een ‘hels’ weekend. Onze familie werd namelijk geteisterd door een Duivelse Plaag!
Be afraid… Be very afraid! Want hier komt Nora’s eerste horrorverhaal.

Zondag 30 oktober – The Day Before

We zijn uitgenodigd bij Oma Jeannine rond de middag. Maar al snel wordt duidelijk dat mijn wederhelft daar niet zoveel zin in heeft. ‘De Plaag van de Duivelse Maag’ heeft haar te pakken! Lijkwit ligt ze in bed. De liquide middelen komen er langs alle gaten uit… Pure horror! Ik beslis dan maar om Nora mee te nemen naar betere oorden… een aperitiefje bij Oma Jeannine.

Maandag 31 oktober – Halloween Night

Vanavond geeft neef Dave een Halloween Party. Omdat Halloween nog net iets te scary is voor meisjes van 6 maand, besluiten we om Nora bescherming te geven onder de vleugels van Oma Carine. We gaan eerst nog eens langs bij Oma Jeannine… en wat blijkt: ook bij haar is de ‘Plaag van de Duivelse Maag’ toegeslagen! Same sick… different woman!
We besluiten om haar te laten rusten en gaan naar huis om ons klaar te maken voor de Halloween Party. We trekken voor de gelegenheid ons lelijkste kostuum aan en vertrekken richting de Hovaerestraat om Jan en Hildegard op te pikken. Maar helaas… Ook daar is ‘De Plaag van de Duivelse Maag’ toegeslagen. Hildegard is het slachtoffer in kwestie. Jan voelt zich kiplekker, maar besluit om solidair met z’n vrouw thuis te blijven. We wensen ‘Horror Hildegard’ bijgevolg veel beterschap en vertrekken naar Brugge voor ‘One Hell of a Halloween Party’.

Dinsdag 1 november – The Day After

Omdat uitslapen niet altijd makkelijk is met een dochter van 6 maand (en omdat oma’s ook eens graag genieten van quality time met hun kleindochter) gaan we pas rond 11u om Nora… net op tijd voor een aperitiefje ;-). Daarna nemen we even polshoogte bij Jan en Hildegard. En wat blijkt… ‘De Plaag van de Duivelse Maag’ heeft zich diep genesteld in de familie Hendryckx. Want ook Loes en Jan hebben er een helse nacht op zitten. Naar ’t schij(n)t trakteerden ze Hildegard op een ‘Bwurk & Prot duet’ om ‘U’ tegen te zeggen.

Wat vooraf ging…

Donderdag 27 oktober – The Beginning

Samen met Nora ben ik op weg naar Brugge. En daar plots… ‘in the woods’ langs de Diksmuidse Heirweg gebeurt het: ‘De Plaag van de Duivelse Maag’ heeft Norabeer te pakken! Nora braakt haar Maxi Cosi helemaal vol! Now what? Ik besluit om terug te keren en te stoppen bij mijn vrienden van ‘Captains of Printing’ om Nora terug op te lappen. Terug thuis vertel ik het verhaal aan Nele. Zij heeft uiteraard compassie met haar dochter. Ze buigt zich over Nora om haar een dikke kus te geven… Nora hoest… De rest is geschiedenis!

Dus vrienden, als je rond Allerheiligen nog eens langs de Diskmuidse Heirweg passeert…
Be Aware! Want daar huist ‘De Plaag van de Duivelse Maag’ diep in de bossen!

Ik ben ondertussen nog niet ten prooi gevallen van deze verschikkelijke aandoening.
Maar toegegeven… Fris zag ik er toch ook niet uit op Allerheiligen. Ik wil jullie dan ook waarschuwen: de foto bij dit artikel kan choquerend zijn en is niet geschikt voor kinderen onder 16 jaar.

Tot volgend jaar… Woehahaha!

Over Karl Demoen

Hallo, Ik ben de papa van Nora. Via deze blog zal ik jullie op de hoogte proberen te houden over onze dochter.
Dit bericht werd geplaatst in Nora's dagboek en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s