Nora Newsflash

De kine is gestart. Haar schouders en polsjes worden zachtjes gemasseerd, er wordt aan haar houding gewerkt (ze overstrekt zich wat te veel, en draait haar hoofdje altijd naar links). Ze laat het zich welgevallen, behalve als er aan de rechterkant te veel gedaan wordt. Dit is haar zwakste en pijnlijkste kant.

Woensdag ben ik ook langs geweest bij kind en gezin, de tweede prik is een feit. Ter compensatie heeft Nora ons daar getrakteerd op een enorme kakpamper. Totale overloop… mama kreeg het er warm van.

Na vorige week vrijdag (gipsjesdag) zijn we nog twee maal in AZ Sint Jan geweest. Little Miss Frikkelgatje wringt zich uit haar gipsjes, haar linkerknietje kwam er al boven uit. Maandag naar ’t spoed geweest om gezegd te worden dat ze dat niet konden oplossen. Nochtans hadden we zondag eerst gebeld, en ook maandagmorgen, en dan werd ons gezegd dat we toch best eens zouden langs komen…grrr… Dinsdag dan maar naar de gipskamer en nieuwe exemplaren aan de beentjes. We zijn nu zaterdag en alles zit nog netjes op zijn plaats, dankzij een kleefspray. Fingers crossed!

Maandag is het terug werkedag… Dus flesjestraining nu met ups en downs, want nanny oma en de crèche staan klaar om mama’s job als verzorgster en melkmeisje over te nemen.

Nora neemt het leven nog steeds serieus, en is dan ook niet van zin om zomaar eens te lachen. Eén of twee keer per dag een lachje vindt ze ruim voldoende… Ik hoop er eens een foto van te kunnen nemen, dan kan ik dat met jullie delen… Maar we zullen geluk moeten hebben.

Dit bericht werd geplaatst in Nora's dagboek. Bookmark de permalink .

2 reacties op Nora Newsflash

 1. Mama kroezel zegt:

  Hoi Nele,
  ik kreeg het adres van je blog van mijn zus Kunwal, die vertelde me erover. We hebben nog samen buikdans gedanst, remember? We waren samen zwanger, heb ik me achteraf laten vertellen. Jij van je eerste sprotje, ik van mijn tweede. Ik ben wat later dan jou bevallen, eind mei om precies te zijn. Mag ik je even zeggen hoezeer ik je bewonder. Jij en je vriend zijn sterke mensen. Ik ben van plan jouw blog nog lang te volgen. Al was het maar voor Nora’s mooie felle ogen! Ik heb zelf ook een blog, als je interesse hebt. http://www.kroezelken.blogspot.com
  Groetjes van Simby

 2. carine bulcke zegt:

  Nanny-day 1 was echt “quality-time” 🙂
  Ons meisje,heel voorbeeldig; beetje wakker, beetje slapen…
  En vooral ; het flesje tot op de bodem leegmaken !!
  Als beloning beetje wellnessen: baby-olie,Mustela eau-de-toilette….mmm

  Tot donderdag Nora-girlie en “stelletwel” in de creche ook hee !!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s