Nora New Kid

Omdat we het nieuwe jaar ingedoken zijn en omdat Nora verdacht veel op een ‘New Kid’ begon te lijken hebben we dit weekend beslist om haar haartjes te knippen.

Even dachten we er aan om naar onze nieuwe huiskappers ‘Deswarte’ te gaan. Maar omdat papa zo handig is 😉 heeft ie dan toch maar beslist om het zelf te doen.

Ik zette mezelf op ‘concentration mode’, nam de Tupperware schaar ter hand en vloog in Nora’s haar… Drie knipjes later was ons meisje er al vanaf. Mama had het nekhaar in de hand en Nora had haar eerste nieuw kapsel!

Op de foto onderaan merk je misschien dat mama Nele een klein beetje last heeft van walletjes onder de ogen. Wel, dit komt omdat Nora vorige week een ziek beertje is geweest en mama uit haar slaap heeft gehouden. Maar we zijn blij jullie te melden dat ze nu terug aan de betere hand is.

Vrijdag hebben we een afspraak met dokter Plasschaert. Hij zal ons uitleggen wat er op 23 februari (Nora’s eerste operatie) juist te gebeuren staat. We zijn benieuwd… en ook wel een beetje bang. We houden jullie zeker op de hoogte.

20120125-132316.jpg

Over Karl Demoen

Hallo, Ik ben de papa van Nora. Via deze blog zal ik jullie op de hoogte proberen te houden over onze dochter.
Dit bericht werd geplaatst in Nora's dagboek en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Nora New Kid

  1. Lut Duprez zegt:

    Mama ziet er inderdaad een beetje moe uit.

  2. mieja zegt:

    Jullie Nora beer straalt met haar nieuw kapsel. Het groene kleurtje (doet me denken aan A’pen met oma Carine) flatteert haar des te meer. We duimen voor jullie en leven de komende tijd nog meer dan anders met jullie mee. Veel moed.
    Groetjes
    Omiejaatje uit Leffinge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s