Zoek de fout

Het zijn haar laatste gipsjes, dus dacht Nora: “Het is tijd voor een stunt!”
Zoek de fout op onderstaande foto :-). Dan morgen maar een extra bezoekje aan de gipskamer.

Volgende week vrijdag krijgt ze orthopedische botjes in plaats van gipsjes. Een verjaardagscadeautje. Afscheid van de gipskamer, gelukkig maar… want sinds kort zet ze haar keelgat open als we er nog maar een voet binnenzetten. Haar blik dwaalt weg naar de zaag, en ze ziet de bui al hangen. Misschien denkt ze nog terug aan het uittrekken van de pinnetjes. Dit leidde drie weken geleden tot een hysterische huilbui. Ons meisje zat tijdens de terugweg nog na te snikken in haar slaap. In bot zitten geen zenuwen zeggen ze… tarara, Nora en ik weten wel beter.

Nu is het gipsjesjaar bijna voorbij. Yes, tijd voor badjes en douchen met papa!
We gaan het tweede jaar in, het jaar van de botjes, en binnenkort, (of binnen enkele maanden…who knows…) een statafel. Voor ons is het nog een beetje “het mysterie van de statafel”, want we hebben geen flauw benul hoe zo’n ding er dan wel uitziet. We zien wel.

Intussen kan Nora kusjes geven. Op het commando “gif-e-ki-e-zoentje” perst ze zorgvuldig haar lipjes samen, en er volgt een mooie smak. Je moet wel bij een select clubje horen, voorlopig enkel voor favoriete familieleden en haar vriendin, de kinesiste. Ze kijkt ook graag in boeken, het muzikaal boek van Poohbeer op kop. Als ze huilt kan ik haar troosten door het liedje van dat boek te zingen, en het was ook dé manier om haar te doen lachen voor de foto. Dank u Poohbeer!

20120423-204838.jpg

Dit bericht werd geplaatst in Nora's dagboek, Nora's gipsjes en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

12 reacties op Zoek de fout

 1. ellen de zutter zegt:

  Hey Hey,
  Ik scrolde nog even door Nora haar pagina… Haar lachende tootje deed me glimlachten 🙂
  groetjes

 2. anomama zegt:

  Waar is het ontbrekende gipsje gebleven?
  Erg leuke foto!!!

 3. mieja zegt:

  Haar ogen spreken boekdelen! Een mooie meid met een sterk karakter, een vechter! That’s the spirit!

 4. Lut Duprez zegt:

  Leuke foto en ik ben blij dat Nora steeds weer vooruit gaat. En nu ik lees dat ze zo schreeuwde bij het uittrekken van die pinnetjes… dat kan ik me best inbeelden. Ik voel het al, alleen al bij het gedacht. Maar wat betreft die fout? Is het : ‘een volle pamper?’.

 5. agnes en paul zegt:

  Zie je wel dat ik al een grote meid ben, ik doe nu toch ook eens mijn eigen zinnetje en zelfs tegen de dokters in. Dit moet toch ook eens kunnen. Proficiat kleine meid.
  Succes Agnes.

 6. An zegt:

  hey hey hey! ze ziet er zo gelukkig uit omdat ze er in geslaagd is om één van haar gipsjes uit te krijgen zeker! ik stuur jullie een dezer een foto van de staanplank door van Floortje! ja ik heb dat middeleeuws marteltuig hier nog ergens staan! groetjes! An

 7. Sylvia zegt:

  Wat is ze toch mooi!! Waar is de tijd dat ik jullie kleine meisje haar eerste ‘even niet opgelet en oeps daar gaat het badwater in je mond’ gaf… ;-))

 8. evavertelt zegt:

  wat wordt jullie meid groot!!!
  kleine kadee heeft ook een staplank: eerst een “aapje” (http://www.jenx.com/products/standing/monkey) en nu hij groter is een “gewoon-rechttoe-rechtaan-model”.
  het was best wel oefenen in het begin, maar nu staat hij er eigenlijk goed en graag in.
  succes ermee!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s