Frikkelgatje

Vrijdag was het weer gipsjesdag. We moesten om 15u in het ziekenhuis zijn, maar we waren pas om 20u terug thuis. Het was nogal druk in de gipskamers. Dokter Plasschaert was wederom positief. Nora is soepeler geworden en doet het goed. ‘Zet maar op de blog dat ik dat gezegd heb’ grijnsde hij. Op zich zie je niet zoveel verschil meer tussen de gipsjes. Maar hij garandeert ons dat elk gipsje wel degelijk verandering teweeg brengt. ‘Volgende keer een gradenboog meebrengen hé Karl’ grijnsde hij opnieuw. Mja, ik zal misschien eens op zoek gaan naar de geodriehoek uit mijn schooltijd. Die zou normaal nog redelijk intact moeten zijn, want veel heb ik daar niet mee gemeten 😉

Zaterdagavond zijn we naar Tap & Tafel geweest. Nora heeft ons vergezeld in de Maxi Cosi en heeft ons rustig laten eten. Good girl! Maar ze had nog een verrassing in petto… Toen we terug naar huis vertrokken merkten we dat ons ‘frikkelgatje’ haar stokje tussen haar beentjes had los gefrikkeld. Het resultaat zie je op de foto. ‘If there’s something strange… aan de plaastertjes… who you gonna call?’ Dokter Demoen natuurlijk! Opa Rik bracht zijn ‘alaam’ mee en plaasterde de boel vakkundig weer op zijn plaats. We zullen er gipsmeester Freddy volgende keer op attent maken om het stokje extra vast te steken. Een beetje ‘TEC7’ kan soms wonderen doen.

20110612-101808.jpg

Over Karl Demoen

Hallo, Ik ben de papa van Nora. Via deze blog zal ik jullie op de hoogte proberen te houden over onze dochter.
Dit bericht werd geplaatst in Nora's dagboek, Nora's gipsjes en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Frikkelgatje

  1. Tante Hildegard zegt:

    Nog een Nora tune : I want to break free van queen

  2. Marie zegt:

    Nora bewijst nog maar eens dat ze wel degelijk over goede spiertjes beschikt! Dat frikkelen met gipsjes wel lukt, ziehier het grote bewijs! Dikke zoen voor fikkelgatje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s